BejelentésHallgasson a szívére
Legyen a szíve szívügye

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
2009-02-16

Főcím:Rosszul lett egy BKV-busz sofőrje és autókkal ütközött a Váci úton----------- Autókkal ütközött össze egy BKV-busz hétfő kora reggel Budapest XIII. kerületében, a Váci úti felüljárónál, miután a sofőr rosszul lett; a balesetben senki sem sérült meg - tájékoztatta a BKV fődiszpécsere az MTI-t. A busz utasokat nem szállított, az éjszakai járatból átszerelő gépjármű a 30-as vonalon közlekedett volna - közölte. A buszsofőrt infarktus gyanújával kórházba szállították. A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat.

Ötletek kérése

Akinek van tanári ismerettsége, azok jelentkezését várom, mert tanároknak 20 fő esetén helyszínen jelentős kedvezménnyel tudjuk a szívmérést elvégezni. Részleteket emailban.

tovább >>


Kedvezményes szívmérések

Kedvezményes szívmérés lesz 2009,03,22,-én a Millenáris parkban a "VIVA LA VITA - fesztivál nekünk" rendezvényen.

tovább >>A szív olyan, mint egy villanykörte. Apró pici jelekkel jelzi, hogy ki fog égni, de mi vagy nem értjük, vagy nem figyelünk oda. Amikor kiég, a körtét ki tudjuk cserélni. És a szívet???? De ha időben odafigyelünk, a szív képes magát regenerálni.

A komoly fejlődésnek köszönhetően cégünk mostantól a www.magnetovital.hu oldalon érhető el sokkal bővebb adat és videótartalommal. Kattintson a szövegre a továbblépéshez! MAGNETOVITÁL KÖZPONT 1163 Budapest Jászhalom u. 11. Telefon/fax: 061-404-14-78 mobil: 0630-63-23-063 www.magnetovital.hu Email elérhetőség: kloczl.gyorgy@gmail.com KEDVES LÁTOGATÓ Ezt a weblapot a VICARDIO programnak szánjuk. Itt könnyebben lehet az érdeklődőkkel a kapcsolatot tartani, gyorsabban lehet üzenetet hagyni vagy véleményt nyilvánítani. Az új Önöktől származó információk alapján további lehetőségek nyílhatnak arra, hogy egyre bővüljön a VICARDIO mérésekkel kapcsolatos információtartalom. Aki az ötvenes éveit tapossa, mint én az biztosan emlékszik még arra a reklámra, amikor egy sofőr mellett vezetés közben megjelenik egy angyal és egy Casco kötvényt nyújt felé többször is, hiába. Amikor a végén zuhan a szakadékba kiabálni kezd, hogy "Cascot akarok kötni!!!" Ezt nem viccnek szántam. 2003 óta foglalkozunk a szívméréssel és minden évben kiadják a statisztikai adatokat, amik sajnos nem javulnak, hogy Magyarországon évesen kb. 40,000 ember kap szívinfarktust,legtöbbször minden előzetes tünet nélkül. Ez napi átlagban 110 embert jelent, tehát már idén közel 11.000 embernél tartunk. A szívméréssel kapcsolatos bővebb információkat, részletes leírásokat a www.reso-magnet.fw.hu weblapon talál. Ha sikerült felkelteni érdeklődését, hogyan tud bekapcsolódni a programba? Mérésre lehet jelentkezni vagy emailben, vagy ezen az oldalon. Ha mérést szeretne szervezni, akkor feltétlenül javasolnám az emailban való kapcsolatfelvételt, mivel a szervezőmunkát több módon tudjuk jutalmazni. Az információ továbbítását segítendő reklámoldalt word formátumban. Itt lehet letölteni SOTE szakértői vélemény itt tölthető le


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!